Kurzy fotografovania vedené profesionálnym fotografom | Online kurzy fotenia | Fotografické kurzy pre začiatočníkov aj pokročilých | Fotenie nás baví

Kurzy fotografie pre maklérov, Kurzy zrkadlovky a bezzrkadlovky, Fotenie prírody, architektúry, detí, ...

Online Fotokurzy - profesionálne kurzy fotografovania cez internet

Fotokurzy v malých skupinách a Online Fotokurzy - profesionálne kurzy fotografovania

Recenzia MONOCLE LENS

Pokiaľ hľadáte objektív, ktorý má vynikajúcu ostrosť, prenos kontrastu, je vysoko svetelný a má rýchle AF tak MONOCLELENS nie je pre Vás. Môže sa to ale rýchlo zmeniť! Pre koho je tento špecifický objektív určený? Určite pre fotografa, ktorý hľadá v nedokonalosti špecifický a jedinečný charakter. Tento objektív dá Vašim digitálnym fotografiám špecifický a ťažko napodobiteľný filmový look.

Monocle lens na Sony e-mount

Monoclelens je určený hlavne pre full frame snímač, kde je uhol záberu 32 mm a svetelnosť F10. Na aps-c snímači je potrebné počítať s crop faktorom a zmenou uhla záberu na cca 48 mm. Objektív neponúka žiadnu možnosť zmeny clony, tak ako ani možnosť ostrenia. Veľkosť a váha objektívu je skoro na úrovni krytky bajonetu. Objektív je z kvalitného matného plastu a šošovka z jednorázového kinofilmového fotoaparátu FUJIFILM.

Objektív som používal na tele Sony a7c2, s ktorým veľmi dobre ladí. Fotografoval som hlavne   architektúru a prírodu. Objektív sa hodí aj na street fotografiu a portrét.

Objektív môže kúpiť na: https://www.etsy.com/listing/1718243777/sony-e-disposable-camera-monocle-lens?pro=1&frs=1&sts=1

Prajem hlavne veľa zábavy počas fotenia
Marek

Český Krumlov architektúra monoclelens
Český Krumlov architektúra monoclelens
Český Krumlov architektúra monoclelens
Monocle lens na Sony e-mount